background
logotype

Agenda

 

AGENDA VAN DE PAROCHIE (onder voorbehoud van RIVM maatregelen)

      

Zo. 1 nov.

10.00-12.00 uur is de kerk geopend voor degenen die i.v.m. Allerzielen een kaarsje willen aansteken bij Maria of het kleed van overleven.

19.00 u.: Allerzielenviering in besloten kring. Daarna blijft de kerk open tot 21.00 uur voor hen die een kaarsje willen aansteken.

Ma. 2 nov.

19.00 u.: Allerzielenviering in besloten kring. Daarna blijft de kerk open tot 21.00 uur voor hen die een kaarsje willen aansteken.

Wo. 4 nov.

09.30 u.: Eucharistieviering.

Zo. 8 nov.

10.00 u.: Oecumenische viering in het teken van oogstdankdag. Voorgangers Ds. Désirée Woudt en pastor Anne-Marie v.Straaten. (AANMELDEN NOODZAKELIJK).

Ma. 9 nov.

Vergadering parochieraad.

Di. 10 nov.

19.00 u.: Kerkwerken groep 3

Wo. 11 nov.

09.30 u.: Eucharistieviering.

Za. 14 nov.

16.00 u.: Eucharistieviering m.m.v. kinderkoor DoReMi. Voorganger pastor Álvaro.

Wo. 18 nov.

09.30 u.: Eucharistieviering.

Zo. 22 nov.

10.00 u.: Viering o.l.v. parochianen.

Wo. 25 nov.

09.30 u.: Eucharistieviering.

Za. 28 nov.

16.00 u.: Woord- en communieviering met speciale aandacht voor het Adventsproject. Voorganger pastor Anne-Marie v.Straaten.

Zang: cantorgroep.

Di. 1 dec..

19.00 u.: Kerkwerken groep 4

Wo. 2 dec.

09.30 u.: Eucharistieviering.

Zo. 6 dec.

10.00 u.: Woord- en communieviering.

Voorganger pastor Anne-Marie v.Straaten.

Zang: Margreth Koning.

Wo. 9 dec.

09.30 u.: Eucharistieviering.

Za. 12 dec.

16.00 u.: Eucharistieviering.

Voorg. pastor Álvaro..

 

Mondkapjes

Wij willen parochianen die de kerk bezoeken dringend adviseren om gebruik te maken van mondkapjes. Zodra u heeft plaatsgenomen op een plek kunt u het mondkapje weer afzetten.

 

Allerzielen

Met ingang van woensdag 14 oktober mogen er slechts 30 personen aanwezig zijn bij een viering in de kerk. Voor Allerzielen hebben wij daarom besloten 2 vieringen te houden voor de nabestaanden en hun familieleden. Deze vieringen zullen in besloten kring gehouden worden op zondag 1 november en maandag 2 november, beide avonden om 19.00 uur. Helaas is er geen plaats voor andere parochianen. Wij vragen uw begrip voor deze situatie.

Onze kerk zal extra geopend zijn op zondag 1 november van 10.00 uur tot 12.00 uur. Ook zondagavond en maandagavond na de viering zal de kerk tot 21.00 uur geopend blijven en ook het kerkhof zal tot 21.30 uur verlicht blijven. Tijdens deze extra openingsuren kunt u ook graflichten kopen. Deze kosten € 1,50 per stuk.

 

Vieringen op zaterdag in de wintertijd

Omdat het voor veel mensen bezwaarlijk is om in de wintertijd naar de kerk te komen als het al donker is, hebben we besloten om de vieringen van zaterdagavond te verplaatsen naar de middag om 16.00 uur. Dit geldt voor de periode van de wintertijd, dus van eind oktober t/m eind maart.

 

Oecumenische dienst voor de Voedselbank

Op zondag 8 november om 10 uur vieren we in Oecumenisch verband de Oogstdankdag in de St. Lambertuskerk van De Weere. Tijdens deze viering geven dominee Désirée en pastor Anne-Marie aandacht aan de Voedselbank. Door de maatregelen rondom covid-19 komen meer mensen financieel in de knel te zitten en worden daarmee afhankelijk van de Voedselbank. Ook de Voedselbank zelf merkt de gevolgen van de maatregelen, er zijn minder producten beschikbaar. Graag willen we de Voedselbank met voedselproducten helpen. U kunt op 8 november houdbare producten meenemen, maar zeker ook al tijdens de vieringen vanaf 25 oktober. Er staat een doos achter in de kerk, waar u de producten in kunt zetten. U kunt ook op woensdagmorgen tussen 10 en 11 uur aanbellen bij de pastorie en uw donatie afgeven. Alvast bedankt voor uw meegebrachte gaven!

Volgens het COVID-19 protocol is het maximum 30 personen. Daarom is voor deze viering AANMELDEN NOODZAKELIJK via tel. nr. 0229-581313 (inspreken) of email . Graag uw naam en telefoonnummer vermelden. Als de beschikbare plaatsen vol zijn, komt u op de wachtlijst. Als u zich opgeeft en onverwachts toch bent verhinderd, laat het ons dan ook weten, zodat we uw plaats aan iemand anders kunnen geven.

De kerk blijft zichtbaar

Dankzij de nieuwe technologieën mag de kerk met u verbonden blijven. Op zoek naar nieuwe wegen, om dicht bij jou te zijn, is het mogelijk op God en op elkaar betrokken te blijven.

Livestream via website

Ook in juni biedt de Emmausparochie nog de mogelijkheid om elke zondag om 10.00 uur de kerkdiensten in de Hiëronymuskerk te Wognum via livestream te volgen op:

https://livestream.rkemmausparochie.nl

Livestreamuitzending gemist en veel meer op ons YouTube kanaal

Nu is het ook mogelijk om via YouTube de vieringen te volgen en de gemiste uitzendingen op ons YouTube kanaal “R.K.Emmaus Parochie” terug te kijken.

https://www.youtube.com/channel/UC7Dh0A3IUzAM7z35AQPZBjA

Abonneer je gratis op ons YouTube kanaal!

2020  St. Lambertus parochie De Weere  globbersthemes joomla templates