background
logotype

Agenda

AGENDA VAN DE PAROCHIE IN CORONATIJD
Vanwege het coronavirus vervallen alle vieringen t/m 1 juni (2e Pinksterdag). Ook het parochiesecretariaat is deze periode gesloten, maar is via de mail () en antwoordapparaat (0229-581313) bereikbaar. Hoe het daarna zal gaan hangt van de situatie af.

Degenen die intenties hebben opgegeven voor de vieringen in deze periode worden verzocht contact op te nemen via telefoon, mail of brievenbus om een andere datum af te spreken.

Op donderdagmiddag van 15.30-16.30 en zondagmorgen van 11.00-12.00 uur is de kerk open, zodat u even kunt binnenlopen om te bidden en u de mogelijkheid hebt om een kaarsje aan te steken. We vragen u wel om voldoende afstand van elkaar te houden.  

Omdat mei MARIAMAAND is, zal de kerk in mei ook elke woensdagavond van 19.00-19.30 uur open zijn voor degenen die graag een kaars willen aansteken of bloemen willen brengen bij Maria en persoonlijk de rozenkrans willen bidden.

Als u actuele informatie wilt hebben kunt u altijd uw vraag stellen via mail of antwoordapparaat. We wensen iedereen veel kracht en sterkte toe in deze onzekere periode.

 

De kerk blijft zichtbaar

Dankzij de nieuwe technologieën mag de kerk met u verbonden blijven. Op zoek naar nieuwe wegen, om dicht bij jou te zijn, is het mogelijk op God en op elkaar betrokken te blijven.

Livestream via website
De Emmausparochie biedt de mogelijkheid om de kerkdiensten in de Hiëronymuskerk te Wognum via livestream te volgen op:
https://livestream.rkemmausparochie.nl
Op zondag 17 mei m.m.v. cantorgroep en lectrice van onze Lambertusparochie.

 

Livestreamuitzending gemist en veel meer op ons YouTube kanaal
Nu is het ook mogelijk om via YouTube de vieringen te volgen en de gemiste uitzendingen op ons YouTube kanaal “R.K.Emmaus Parochie” terug te kijken.

https://www.youtube.com/channel/UC7Dh0A3IUzAM7z35AQPZBjA

Abonneer je gratis op ons YouTube kanaal!

2020  St. Lambertus parochie De Weere  globbersthemes joomla templates