background
logotype

Nieuws

Liefhebbers gezocht voor projectkoor 

Installatie-Regioviering op 9 januari 2022

Zondag 9 januari 2022 willen wij in de Waterkant een feest voor alle parochies van de regio organiseren. Op die dag worden Álvaro Rodríguez Luque, Bert Glorie en Nico Knol door Mgr. J.W.M. Hendriks, bisschop van Haarlem-Amsterdam, geïnstalleerd als pastoors van onze regio. De drie priesters hebben de opdracht gekregen om samen het pastoorsambt uit te oefenen voor alle parochies van de Waterkant. De installatieviering is een feestelijke gebeurtenis voor de hele regio en alle parochianen van de parochies van de Waterkant worden uitgenodigd. De viering zal in de Hieronymuskerk te Wognum plaats vinden.

Om deze viering op te luisteren, wordt er een projectkoor opgericht dat onder leiding staat van Pierre van Diepen uit Hoogwoud. Zangers en zangeressen uit al onze parochies kunnen zich daarvoor aanmelden. Op die zondag vieren wij het feest van de Doop van de Heer in de Jordaan, het is de laatste dag van de Kersttijd. Er zullen in de viering dan ook een aantal Kerstliederen gezongen worden. Laten we met elkaar, met alle parochianen van de Waterkant, feest vieren en onze drie pastoors verwelkomen met blijde en hoopvolle klanken.

Het aantal repetities en het tijdstip waarop deze zullen plaatsvinden, is nog niet bekend. Als u zich aanmeldt als belangstellende, dan wordt u daarover zo spoedig mogelijk ingelicht.

U kunt zich voor dit projectkoor opgeven bij Hanneke Ocheda uit Obdam, emailadres: . Graag met uw naam, woonplaats en e-mailadres. 

Met vriendelijke groeten,

De installatieviering-commissie. 

 

Eerste Heilige Communie

Beste ouders,

De werkgroepen Eerste Heilige Communie Hoogwoud, Spanbroek en De Weere zijn weer volop bezig met de voorbereidingen. De ouders van groep 4 van de scholen in Hoogwoud, Opmeer, Spanbroek en De Weere hebben reeds een uitnodiging ontvangen, of zijn benaderd om hun kinderen mee te laten doen.

Wij willen echter de kinderen die niet in Hoogwoud, Opmeer, Spanbroek en De Weere naar school gaan en wel hun Eerste Heilige Communie willen doen, de gelegenheid geven om dit samen met ons voor te bereiden. Deze voorbereidingen vinden thuis en in de kerk plaats.

Mocht uw kind mee willen doen, dan kunt u een mail sturen naar  met de naam van u kind, adres, telefoonnummer en een mailadres.

Met enthousiaste groet,

Werkgroep Eerste Heilige Communie

Hoogwoud, Spanbroek en De Weere

2022  St. Lambertus parochie De Weere  globbersthemes joomla templates